Nå utvider treningssenteret med nytt lokale

Kun syv uker etter oppstart utvider Sky Fitness Tromsø med nytt lokale og større lokaler i sentrum.
nyheter

Etter at treningssenteret åpnet dørene i Skippergata i august, har pågangen vært stor.

– Vi har det beste resultatet kjeden har hatt så kort tid etter oppstart. Vi er kjempefornøyde og jobber hele tiden med å forbedre oss, sier eier og driftsansvarlig for Sky Fitness Tromsø, Mats Ola Martinsen, til iTromsø.

LES OGSÅ: Vil ha jenteløft i treningstromsø

Etterlyser tilbud

Fra før har kjeden etablert seg i Bodø, Fauske, Skien og Stavanger. Nå utvider Sky Fitness Tromsø med et nytt lokale i Tromsdalen.

– Vi har signert kontrakt i Tromsdalen og satser på å åpne lokalene der rundt 20. januar. Det har vært litt av planen hele veien at vi skulle etablere oss der, men vi tenkte at det ville komme så tett opp mot etableringen av senteret i byen. Nå har det derimot gått så bra i sentrum, og blitt så populært, at vi kjører på videre, sier Martinsen.

Han forteller at senteret har fått flere henvendelser fra folk i Tromsdalen som etterlyser et lignende tilbud i området.

Lokalet, med beliggenhet sentralt i Tromsdalen, blir på 700 kvadratmeter og dermed det største senteret i kjeden.

LES OGSÅ: Her koster det mest å svette

Utvider etter nyttår

Ifølge Martinsen er det i tillegg besluttet at treningssenteret i Tromsø sentrum skal utvides.

– Vi ser at pågangen er stor og vi vil ikke sette noe tak på medlemsmassen. Da vil vi heller utvide lokalene. Det var en del av leiekontrakten at vi kunne benytte oss av ytterligere 150 kvadratmeter i bygget i sentrum, sier han om treningssenteret som per i dag er på 450 kvadratmeter.

– Etableringen i Tromsdalen er førsteprioritet fremover. Men dersom pågangen i sentrum fortsetter håper vi at kan begynne å sette hull i veggene og få utvidet der i januar, utdyper han.

LES OGSÅ: Flere strømmer til treningssentrene

Døgnåpen trening

Martinsen tror åpningstidene og den gunstige prisen er noe av årsaken til byens befolkning har fått øynene opp for treningssenteret.

– Vi har fått mange tilbakemeldinger fra folk som setter pris på at senteret har døgnåpent slik at medlemmene kan komme og gå som de vil. Jeg tror også at de nye og moderne lokalene, og at vi har byens laveste pris, gjør at folk synes dette er et bra tilbud, sier eieren av Sky Fitness Tromsø.