Kollisjon i Breivika

Politiet rykket ut da to biler kolliderte i rundkjøringen.
nyheter

Like før klokken 16 tirsdag ettermiddag rykket politiet ut da to biler kolliderte i rundkjøringen ved Statoil i Breivika. Politiet rykket ut da det var mistanke om at den ene bilføreren kunne være ruspåvirket.

- Mistanken om kjøring i ruspåvirket tilstand ble avkreftet, det viste seg å være basert på en misforståelse. De to partene involvert i kollisjonen gjør opp seg imellom med skademelding, sier operasjonsleder Reinert Johansen i politiet.

Det er ikke meldt om noen personskade og trafikkulykken har ikke påvirket øvrig trafikk da de to involverte bilene kjørte ut til siden av vegbanen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter