I forkant av julebordssesongen har Vulkana AS og Hildr Gastrobar startet opp et samarbeid der man kan få full pakke på julebordet. Dette ved å kombinere stamp og badstu på Vulkana med småretter eller middag fra Hildr. Noe som later til å være veldig populært blant Tromsøværingene.

– Det har vært utrolig positiv respons og veldig mange bookinger. Allerede nå begynner det å fylle seg opp i helgene, forteller Sarah Peters, daglig leder i Vulkana AS.

Kombinasjonsturer

Samarbeidet baserer seg på at man kan være et par timer om bord på Vulkana og enten få servert småretter fra Hildr på båten, eller å fortsette kvelden på Hildr.

– Dette blir da kombinasjonsturer der man kan være om bord i et par timer og prøve litt av våre fasiliteter, i tillegg til at man får smakt på det Hildr har å tilby. Dersom man skal fortsette kvelden på Hildr, vil man få småretter servert om bord som forrett og deretter spise en treretter eller femretter på restauranten, forteller Peters og legger til at det trolig vil bli fullbooket fra torsdag til og med lørdag fram til jul.

– Jeg regner med at det kommer til å gå unna fra begynnelsen av november fram til jul. Jeg tror nok ikke ukedagene blir helt fulle, men torsdag til lørdag kommer nok til å rives bort fort, sier hun.

– Lyst til å prøve noe nytt

Peters forklarer at populariteten trolig skyldes at tilbudet er noe annerledes.

– At man kan få begge deler og slipper å velge, er nok noe folk synes er kult. I tillegg er det kanskje litt annerledes enn andre tilbud, samt at det er rimeligere enn Vulkanas egne julebordtilbud, forteller hun.

I utgangspunktet skal samarbeidet vare fram til jul, men Peters åpner for at det vil være aktuelt med videre samarbeid i fremtiden.

– Vi hadde nok begge lyst til å prøve noe nytt og synes vi kledde hverandre godt. I tillegg er vi jo naboer nord i byen. I første omgang går samarbeidet fram til jul, men det blir nok aktuelt å sette seg ned å diskutere et nytt samarbeid til neste vinter.