Vinner av Halloween-konkurransen: – Nå ryker slankekuren

Trine Risviks bilde av «Jigsaw» under nordlyset vant iTromsøs Halloween-konkurranse.

VINNERBILDE: Dette bilde av «Jigsaw» under nordlyset sikret Trine Risvik 10 kilo godteri. iTromsøs fotosjef, Ronald Johansen, beskriver bilde som kreativt og mystisk. FOTO: Trine Risvik 

nyheter

I helga arrangerte iTromsø en konkurranse der vi oppfordret våre lesere til å sende inn kreative og spenstige bilder fra sin Halloween-feiring. Og det skal ikke stå på kreativiteten til iTromsøs lesere. Over 60 personer sendte inn bilder av alt fra gresskar, mat og ikke minst skremmende utkledninger.

10 kilo godteri

Det var likevel ett bilde som utmerket seg, nemlig den kjente skrekkfilm-karakteren «Jigsaw» som dukket opp i Kvaløyvågen. Fotografen bak bilde er Trine Risvik, som til daglig jobber ved Tromsø Friluftsenter. Hun har ikke bare fått med seg et skremmende motiv, men har samtidig fanget nordlyset som danser i bakgrunnen.

Da iTromsø tok kontakt med henne for å avsløre at hun var vinneren av konkurransen og dermed får 10 kilo godteri, så var dette hennes første reaksjon:

– Du tuller? Jeg som har jobbet så hardt for å bli kvitt alt godteriet fra helga. Nå ryker slankekuren.

– Høyt sukkernivå fremover

Det er hennes samboer Knut Stene som skjuler seg bak masken, og det var han som sendte inn bidraget til konkurransen.

– Han er en ivrig avisleser og hadde bestemt seg for å være med i konkurransen. Han tok på seg masken og stilte seg opp foran nordlyset, sier hun.

Hun forklarer videre at de selv har tre barn i hus som trolig skal få smake litt på premien.

– Det blir høyt sukkernivå her fremover, men vi skal nok også dele litt med turistene, sier hun.

Mystikk og overtro

Fotosjef i iTromsø, Ronald Johansen, er en av dem som plukket ut bildet. Han trekker fram all mystikk og overtro som har vært knyttet til nordlyset, blant annet myten om at barn ikke må vinke til nordlyset, for da kan det «komme å ta deg».

– Det spørs hvem som tar hvem i dette bildet, sier Johansen før han fortsetter:

– Det er en kombinasjon som vi ikke har sett før. Det at nordlyset er i bakgrunnen gjør det ekstra mystisk. Det er en artig og kreativ idé, som gjør at vi falt for det, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter