Politiet skryter av syklistene

45 syklister ble torsdag morgen kontrollert av politiet i Tromsdalen.

Syklist langs Dramsveien. Illustrasjonsfoto.  Foto: Lars Åke Andersen

nyheter

Det var bruken av lys hos syklistene som ble kontrollert, opplyser politiet på sin Twitter-konto like etter klokken ni torsdag morgen.

Mørketida

- Vi har fokus på lysbruken nå som mørketida nærmer seg. Vi prøver å være ute litt i forkant og veilede syklistene, sier operasjonsleder Jøran Bugge til iTromsø.

Han forteller at det ble utført kontroller ved Reinen og på forskjellige steder i Tromsdalen mellom klokken 08.00 og 08.45 torsdag morgen.

Gir skryt

Politiet fant ingen overtredelser hos de 45 kontrollerte, og benytter dermed anledningen til å gi syklistene skryt.

- Meget bra, skriver politiet på Twitter.

- Vi må jo gi dem skryt når de er flinke å bruke lys, utdyper Bugge overfor iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter