Bodø stakk av med flest priser

Ingen pris til iTromsø eller Nordlys.
nyheter

I helgen arrangeres "Svarte Natta". En konferanse for journalister og mediefolk i Nord-Norge.

Og her stakk Bodø av med flest priser.

Rune Nilsen i Bodø Nu fikk hederlig omtale for foto, mens hovedprisen for foto gikk til NRK Troms og tv-serien "Brøyt i vei". Her var det hele tre fotografer som måtte dele prisen.

Når det kommer til "Journalistprisen" fikk Jan Riise Pedersen i NRK Troms hederlig omtale. Det samme fikk Sigurd Steinum i NRK Nordland.

Hovedprisen "Svarte Natta-prisen" gikk til Avisa Nordland og Siri Gulliksen for sin jobb med den såkalte "Celleprøvesaken".

Hverken Nordlys eller iTromsø kan smykke seg med noen pris etter lørdagens utdeling.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter