Kollisjon i Tromsdalen

To personbiler kolliderte i hverandre like ved Esso i Tromsdalen.

Politi og brannvesen er på plass like ved Esso i Tromsdalen der to biler har kollidert.  Foto: Lars Eidissen

nyheter

Politiet, ambulanse og brannvesenet rykket ut til en trafikkulykke i Tromsdalen der to biler var involvert i en kollisjon. Politiet opplyser om at den ene bilen ikke klarte å bremse opp og kjørte inn i bilen foran. Det skal ikke ha vært glatt i området da ulykken skjedde. Hendelsen skjedde like ved Esso-stasjonen på fastlandssiden av Tromsøbrua.

- Tre personer som befant seg i den fremste bilen klagde på nakkesmerter etter kollisjonen og de har dratt på legevakten for en sjekk. Det er ingen øvrig personskade registrert, sier operasjonsleder Morten Augensen.

Trafikkork

Viking er nå på stedet for å taue vekk bilene. I en periode måtte politiet dirigere trafikken manuelt på grunn av ulykken, men det skal ikke være kø i området nå.

Brannvesenet ble også tilkalt da politiet fikk melding om at en av bilene lekket væske etter kollisjonen. Politiet fikk beskjed om hendelsen like etter klokken 17 lørdag ettermiddag. Politiet har gjort rutinemessig promillekontroll av førerne.

- Det er ingen mistanke om promillekjøring. Vi avslutter nå på stedet hvor vi har vært å snakket med partene, sier Augensen.