Tromsø-bil involvert i frontkollisjon

En tromsøbil var involvert i en frontkollisjon ved Rotsund.

Møteulykken skjedde omtrent en kilometer sør for fergeleiet i Rotsund. Den ene av de to bilene fikk sleng og traff fronten på en personbil hvor det satt fire personer fra Tromsø.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Politi, brann, ambulanse og luftambulanse rykket ut til ulykkesstedet hvor seks personer skal ha vært involvert i en front-mot-front-kollisjon, skriver Framtid i nord.

To personer er sendt til UNN med indre skader. De andre involverte skal ha mindre skader.

Ung jente til sykehus

Avisa melder at to av de involverte skal være mindreårige barn.

- Det er en ung jente i tenårene og en dame i tredveårene er fraktet inn til UNN. Det er snakk om lettere skader på jenta og moderate skader på damen, sier kommunikasjonsrådgiver Per-Christian Johansen ved UNN til iTromsø i kveld.

Per-Christian Johansen sier at luftambulansen med de to skadde ankom UNN ved 17.30-tiden søndag ettermiddag. De tre andre involverte i ulykken har mindre skader, og er ifølge Johansen fraktet til legevakten i Kåfjord for en sjekk.

Fra Tromsø

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augensen, bekrefter at de fire personene som satt i den ene bilen er fra Tromsø.

- En av de fire er hentet med helikopter og fraktet til sykehuset med mistanke om skade. Etter forholdene står alt bra til med de tre andre. De blir tatt vare på av politi og hjelpemannskaper på stedet, sier Augensen.

I den andre bilen satt to personer. Han opplyser om at det er én skadd i hver av bilene etter ulykken hvor totalt seks personer var involvert.

Fikk sleng på bilen

Møteulykken skjedde omtrent en kilometer sør for fergeleiet i Rotsund. Det skal ha vært glatt langs veien hvor ulykken skjedde.

- Den ene bilen fikk sleng og mistet kontrollen. Den traff den andre bilen i front, sier Augensen.

Det skal være en personbil og en større pickup som kolliderte. De fire personene fra Tromsø befant seg i personbilen, forteller operasjonslederen.

Han opplyser om at det er tatt alkotest av begge sjåførene, hvor alt viste seg å være i orden.

Ifølge operasjonslederen er politiet i ferd med å avslutte sitt arbeid på ulykkesstedet.

- Det ryddes der nå og bilberginga er på vei, forteller han like etter klokken 18.00 søndag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter