– Det har vært intense dager

Det kreves mye hardt arbeid for å lykkes som gründer. Har gründerturen til New York gjort deltakerne bedre rustet for verdensmarkedet?

Michelle Opshaug og Rune Nystad i Narvik-selskapet Eyelife deler sine erfaringer med Ruben Nergård fra Plus Point i Tromsø etter gründerprogrammet de har deltatt på i New York.

I NEW YORK: Fra venstre: Michelle Opshaug og Rune Nystad i Narvik-selskapet Eyelife deler sine erfaringer med Ruben Nergård fra Plus Point i Tromsø. 

nyheter

NEW YORK/TROMSØ: I den syvende episoden av videobloggen fra New York deler Plus Point AS fra Tromsø og Eyelife AS fra Narvik sine erfaringer om gründerprogrammet i New York.

Se forrige episode der en av New Yorks mektigste forretningskvinner røper sine beste råd.

Her kan du se femte episode.

Se fjerde episode: – Dette er en av de største utfordringene jeg har hatt

Se tredje episode her.

Til New York

Plus Point er et interaktivt studio basert i Tromsø som til vanlig holder til på gründerhuset Flow.

Tromsø-selskapet er ett av ti i Norge som er plukket ut til å være med på en gründertur til New York i oktober i regi av Innovasjon Norge.

Se første episode her: Videoblogger fra New York

Se andre episode her.

Her skal det lille selskapet fra Tromsø lære av de største og beste i det knallharde gründermiljøet i verdensmetropolen.

iTromsø viser videobloggen hvor daglig leder i Plus Point, Ruben Nergård, tar oss med på reisen og gir oss et innblikk i hvordan man fra lille Tromsø kan lykkes i det store utland.

Video/foto: Plus Point/Ruben Nergård