Nå er regnbueflagget heist til topps ved rådhuset

Mandag fikk Kristin Røymo æren av å heise regnbueflagget til topps i flaggstangen utenfor Rådhuset.

FEIRER MANGFOLDET: Byrådsleder Kristin Røymo og festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen heiste mandag regnbuetflagget. Hele denne uka skal mangfoldet feires gjennom festivalen Tromsø Arctic Pride.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø Arctic Pride hadde sin offisielle åpning mandag klokken 13.00 ved rådhuset. I den forbindelse ble regnbueflagget heist til topps av byrådsleder Kristin Røymo utenfor rådhuset.

Festivalen varer til og med søndag 22. november. Det blir arrangert konserter, debatter, bokbad, Queer tango, fotoutstilling, Pride Party – og ikke minst den store paraden som finner sted lørdag.

Festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen forklarer at de vil sette alle regnbuens farger på himmelen og skape varme og lys i en kald vinterdag. Videre oppfordrer han alle i Tromsø til å slippe fantasien løs.

– Vi er veldig stolte over programmet for årets festival og det er en stor glede å invitere alle i Tromsø med på den storslåtte feiringen. Her er det garantert noe for alle og enhver, sier en stolt Fredriksen.