Nå er regnbueflagget heist til topps ved rådhuset

Mandag fikk Kristin Røymo æren av å heise regnbueflagget til topps i flaggstangen utenfor Rådhuset.

FEIRER MANGFOLDET: Byrådsleder Kristin Røymo og festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen heiste mandag regnbuetflagget. Hele denne uka skal mangfoldet feires gjennom festivalen Tromsø Arctic Pride.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø Arctic Pride hadde sin offisielle åpning mandag klokken 13.00 ved rådhuset. I den forbindelse ble regnbueflagget heist til topps av byrådsleder Kristin Røymo utenfor rådhuset.

Festivalen varer til og med søndag 22. november. Det blir arrangert konserter, debatter, bokbad, Queer tango, fotoutstilling, Pride Party – og ikke minst den store paraden som finner sted lørdag.

Festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen forklarer at de vil sette alle regnbuens farger på himmelen og skape varme og lys i en kald vinterdag. Videre oppfordrer han alle i Tromsø til å slippe fantasien løs.

– Vi er veldig stolte over programmet for årets festival og det er en stor glede å invitere alle i Tromsø med på den storslåtte feiringen. Her er det garantert noe for alle og enhver, sier en stolt Fredriksen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter