Utforkjøring på E8

Sjåføren sendt til legevakta med lettere skader.

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Like før klokken 13.00 fikk politiet melding om en personbil som hadde kjørt av veien på E8 i Ramfjord.

Alle nødetatene rykket ut til stedet.

Føreren av bilen fraktes til legevakta med lettere skader. Vedkommende får førerkortet beslaglagt midlertidig på grunn av uaktsom kjøring. Sak opprettes.

Sjåføren har fått sleng på bilen og havnet i grøfta ved et busstopp.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter