- Da jeg prøvde den forsvant snøen og naboene kom i bikini

Bjørn Holdahl (25) ønsket å selge utelyset så fort som mulig. Derfor valgte han en litt kreativ tekst til salgsannonsen.
nyheter

For omtrent to måneder siden investerte Bjørn Holdahl (25) et utelys for å lyse opp inngangspartiet sitt på Tomasjord. Først nå fikk han prøvd det og han forsto raskt at dette var et kjøp han angret på.

– Funket for bra

– Jeg testet det på utsiden av huset og det ble litt for mye for vårt inngangsparti. Vi fant ut at den eneste måten den fungerte på var å plassere den under terrassen. Den lyste rett og slett for godt, sier han.

– Snøen forsvant

Derfor bestemte han seg for å legge ut en annonse på Facebook-gruppen «Selges \ Byttes eller Ønskes kjøpt i Tromsø området» med tittelen «Led-utelys from hell». Videre utdyper han hvilken opplevelse han hadde av sitt første møte med det sterke lyset:

« I d øyeblikke eg putta i kontakten, så førrsvant no d lille som va av sny, å naboan kom reinnanes i bikini og shorts, me solkremmen hallveis innsmort, å solstoln under armen.. Eg rakk akkorat å rope; D E NOVEMBER ENDA, FALSK ALARM!!!!», skriver han i innlegget.

– Jeg skrev det fordi jeg ville hanke inn mest mulig likes og få solgt lyset så fort som mulig, sier han.

Og teksten kan se ut til å ha hatt den virkningen han ønsket. Allerede samme kveld var den solgt.

– Vel å merke til godt under halv pris av det jeg ønsker, sier han.

Les innlegget hans her:

«Tja.. Ka ska man sei.. Her førr nån måna sia så fant eg ut at d va no en smule mørkt rett utførr døra, så eg satt å surfa litt fram og tilbake på internett, å kom over den her søte lille saken (som ikkje kosta meir enn en heilt grei bruksbil..!) som eg fikk levert i posten. Pent innpakka i både bobleplast, diverse marsmallows-lignanes isopor drit og papp, som forøvrig endte opp i alle krika å kroka inne på barneromme etter 9 minutt! Men den blei bare ligganes på boden arkivert under «diverse» som alt ainna.. Så i dag fant eg ut at eg sko prøve den.. Eg angre.. TYKJEN SEI EG BARE!!

I d øyeblikke eg putta i kontakten, så førrsvant no d lille som va av sny, å naboan kom reinnanes i bikini og shorts, me solkremmen hallveis innsmort, å solstoln under armen.. Eg rakk akkorat å rope; D E NOVEMBER ENDA, FALSK ALARM!!!! Før eg fikk samla meg å røkka ut kontakten, å stupe inn døra å låse den.. D her egne seg nok mest tell å lyse opp den nordlige halvkule av jordkloden i vinterhalvåret, istedenførr den lille flekken utførr døra her...! Lægg ved en link med litt info om d her rukkle, førr dæm som e interressert i d.. HBO 1500,- Å EG LEVERE DEN PÅ DØRA DI! Innenfor rimelighetens kommunegrense..»