Atle Antonsen til Tromsø

Atle Antonsen gjester Tromsø på onsdag.
nyheter

Det er i forbindelse med signering av hans nye bok "Ny hylle på Prix" at den kjente komikeren kommer til Tromsø.

Les også: iTromsø med i ny bok

Antonsen signerer bøker på ARK Jekta og på Bokhuset Libris i sentrum onsdag.

Skrev om Jo Are Vik

Boka er et resultat av et samarbeid mellom komiker Johan Golden og Atle Antonsen, og "Ny hylle på Prix" baserer seg på veldig lokale nyheter som man lett trekker på smilebåndet av.

En av sakene som er nevnt fra avisen iTromsø er historien om Jo Are Vik og hans dusj-såpe-forbruk.

"Du vet hvordan det er. Du er lei av alle hår- og kroppsprodukter som opptar plass i dusjen. "Tenk om man kunne klart seg med kun én flaske til alt", tenker du, i 1988 for eksempel. Og så står du der i butikken og skal kjøpe såpe og sjampo igjen da, for det går jo ganske mye, det gjør det, man er jo glad i å dusje, det å vaske seg og såpe inn topplokket. Og så trur´u ikke det viser seg at tyskera har laget nettopp det da, en såpe til alt! Til hår og kropp! Til begge deler! Dobbeltdusch. Genialt! Billig er den óg, og det er bra, for det går fort med en flaske i uka. Minst. For man er jo glad i å dusje, det å vaske seg. Vel, da skal man jo ha den. Dobbedusch. Bare den. For resten av livet."

Slik beskriver komikerne iTromsøs sak fra 2013. Hele saken kan du lese her.