Beruset mann krasjet i to biler – og unnlot å varsle politiet

I bilen til 23-åringen ble det funnet en flaske vodka...
nyheter

En 23 år gammel mann fra Tromsø er i Nord-Troms tingrett siktet for to brudd på Vegtrafikkloven.

Det var ei natt i oktober at mannen skal ha kjørt bil til tross for at han var påvirket av alkohol. Fyllekjøringen førte til trafikkuhell og materiell skade på to biler.

Attpåtil forlot sjåføren stedet uten å informere politiet om trafikkuhellet han hadde forårsaket. I bilen til 23-åringen ble det funnet en flaske vodka og alkometerprøve fra samme natt viste en promille på 1,38.

Politiet har nå bedt om rettens kjennelse for midlertidig tilbakekalling av føreretten og at førerkortet kan holdes beslaglagt til saken mot ham er endelig avgjort.

Det er fordi mannen ikke har samtykket i førerkortbeslag da han har forklart at han ikke har kjørt i påvirket tilstand. Rettens kjennelse falt i tråd med politiets begjæring om tilbakekalling og beslaglegging.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter