Kollisjon mellom lastebil og personbil på Vollan

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter kollisjon mellom personbil og lastebil på Vollan.

FASTKLEMT: Politiet opplyser at en person er skadd og fastklemt i personbilen etter kollisjonen med en lastebil.   Foto: iTromsø-tipser Tobias Voktor Fagernes

SPEILGLATT: Både politiet og en iTromsø-tipser som er på stedet opplyser at det skal være svært glatt på stedet.   Foto: iTromsø-tipser Tobias Voktor Fagernes

KOLLISJON: En personbil har kollidert med en lastebil.  Foto: iTromsø-tipser Tobias Voktor Fagernes

nyheter

En lastebil og personbil har mandag kveld kollidert på Vollan. Ulykken skal ha skjedd noen hundre meter sør for innkjøringen til Nordkjosbotn.

Det skal være snakk om store materielle skader.

Mann i 30-årene

En person er fraktet til UNN etter å ha sittet fastklemt i bilvraket i nær en time.

Den skadde personen er en mann i 30-årene.

Han er alvorlig skadd, men det er for tidlig å si noe mer om tilstanden, forteller pressevakt på UNN, Marit Einejord.

Etterforsker spor på stedet

Politiet opplyser i 20.30-tiden at de jobber med etterforskning og gjennomfører avhør på ulykkesstedet.

– Vi jobber med å tyde sporene på stedet for å kartlegge årsaken til ulykken. Det er for tidlig å si noe mer om hva som har skjedd, forteller operasjonsleder Øyvind Gundersen.

Det ble store køer på stedet etter ulykken, men veien er nå åpen for trafikken og det er manuell dirigering på stedet.

Lastebilsjåføren kom fra ulykken uten fysiske skader.

Alvorlig skadd

Klokken 19.04 melder politiet at personen er frigjort fra bilvraket.

Ifølge politiet er personen alvorlig skadet, men bevisst.

– Ambulanse kjører pasienten til UNN, melder Troms politidistrikt på Twitter.

Satt fastklemt i bilen

– Melding om kollisjon mellom personbil og lastebil. En person fastklemt og skadet i personbilen. Nødetater på vei til stedet, skriver politiet på Twitter i 18.30-tiden mandag kveld.

110-sentralen opplyser til iTromsø at de er på stedet.

Politiet opplyser at de fikk melding om ulykken klokken 18:11. De opplyser i 19:10-tiden at de er på ulykkesstedet og jobber med å få oversikt.

– Det er speilglatt

– Vi er ikke kommet til stedet enda. Det er vanvittig glatt, sier operasjonsleder Øyvind Gundersen til iTromsø i 18.40-tiden, som foreløpig ikke kan gi flere opplysninger rundt ulykken.

– Det er tre ambulanser og brannvesenet er på stedet. Det er en bil i grøfta, forteller iTromsø-tipser Tobias Voktor Fagernes.

Han forteller at ulykken skal ha skjedd i retning mot Sjøvollan.

– Det er speilglatt i begge retninger.

Omkjøring

Veien har tidligere vært stengt, men det er nå manuell dirigering på stedet. Noe av trafikken sendes via gammelveien, opplyser politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter