Fortsatt alvorlig for skadet mann

Tilstanden til mannen i 30-årene som ble skadet i en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil på Vollan mandag kveld, er fortsatt alvorlig.

Mannskap fra ambulansetjenesten jobbet med å få mannen i 30-årene ut av bilvraket før han ble fraktet til UNN mandag kveld.  Foto: iTromsø-tipser Tobias Voktor Fagernes

nyheter

Det forteller pressevakta ved UNN, Marit Einejord, tirsdag morgen.

- Tilstanden til mannen er fortsatt alvorlig, men stabil, forklarer hun.

Satt fast i bilen

Det var klokken 18.30 mandag kveld at Troms politidistrikt kunne melde om en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på Vollan.

I tillegg til store materielle skader ble en mann i 30-årene sittende fastklemt i personbilen i en times tid med alvorlige skader, før vedkommende ble fraktet til UNN.

Fikk sleng på hengeren

Operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Jøran Bugge, forteller tirsdag morgen at det var lastebilen som forårsaket ulykken.

- Det ser ut som at traileren har fått sleng på hengeren og den kom dermed over i motsatt kjørefelt der den traff personbilen, forklarer Bugge.

Han kan fortelle at politiet har tatt beslag i lastebilsjåførens førerkort mens politiet etterforsker ulykken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter