Årets tromsøværing

Jevnt i toppen

Fem dager før avstemmingen stenger, er det tre finalister som skiller seg ut i kampen om å bli Årets tromsøværing 2015.

Til og med 13. desember kan du stemme på disse ti finalistene som kjemper om tittelen Årets tromsøværing 2015. 

nyheter

25. november offentliggjorde iTromsø hvem som er plukket ut som de ti finalistene til Årets tromsøværing 2015.

Siden den tid har det vært opp til leserne å avgjøre hvem som skal tildeles utmerkelsen som i år deles ut for 30. gang.

Over 1.500 stemmer

Fem dager før avstemmingen stenger, er det så å si dødt løp mellom to av finalistene, mens en tredje kandidat følger like bak.

Så langt har det til sammen kommet inn over 1.500 stemmer. Alt kan imidlertid skje, så ingenting er avgjort med tanke på hvem som til slutt ender opp som Årets tromsøværing 2015.

Dersom du ennå ikke har fått anledning til å stemme, eller ønsker å avgi flere stemmer, kan du enten sende IT, etterfulgt av kandidatens fornavn, til 2399. For eksempel IT Jens Johan til 2399. Tjenesten koster 1 krone per SMS. Man kan også avgi sin stemme på iTromsøs facebooksider. Det kan du gjøre ved å trykke her!

Du kan stemme helt fram til klokken 23.59 søndag 13. desember.

Her kan du lese om alle kandidatene:

Jens Johan Hjort (IT Jens)

Marit Bockelie (IT Marit)

Karl-Erik Iversen (IT Karl-Erik)

Oddmar Isaksen og Jonny Hanssen (IT Taxi)

Eirik Junge Eliassen (IT Eirik)

Tori Stødle (IT Tori)

Alf B. Dahl (IT Alf)

Eliana Lakis (IT Eliana)

Trine Lise Olsen (IT Trine)

Carina Olset (IT Carina)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter