Lettere skadd etter kollisjon med brøytebil

Få timer etter trafikkulykken på Vollan, kolliderte en personbil med en brøytebil ved Kantornes.
nyheter

Klokken 01.13 natt til tirsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Kantornes på E8.

- Det var snakk om en kollisjon mellom en brøytebil og en personbil, forteller operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Jøran Bugge, til iTromsø.

Fraktet til UNN

Foreløpig vet ikke politiet hva som var årsaken til sammenstøtet.

- Det er ennå uklart hva som har skjedd der, påpeker Bugge.

Ifølge operasjonslederen pådro sjåføren av personbilen seg lettere skader i kollisjonen.

- Han ble derfor fraktet til UNN med ambulanse for en sjekk, forklarer han.

- Senk farten

Denne ulykken skjedde få timer etter at en mann i 30-årene ble alvorlig skadet i en kollisjon mellom lastebil og personbil på Vollan.

Operajonslederen anmoder nå alle bilister om å kjøre forsiktig.

- Det er snøvær og dårlig sikt, i tillegg til at det er glatt på grunn av nullføre ute. Jeg anmoder derfor bilistene om å senke farten, sier Bugge.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter