Vedtok mobbeombud

Onsdag vedtok fylkestinget mobbeombud for Troms.
nyheter

Det er KrFU som har kjempet saken gjennom til KrF, som har tatt det videre til fylkestinget.

– Dette er ei sak som vi i Troms KrFU har pushet Troms KrF på, og nå får vi se resultatet for vårt engasjement. KrFU hadde et krav til Troms KrF før de gikk til forhandlingsbordet og det var et eget mobbeombud. Jeg synes det er utrolig godt å se det nyvalgte ungdommens fylkesråd i fylkestinget, smilende og med hendene i været for at det nå skal bli et mobbeombud i Troms, skriver Nikolai Berglund Skogan, som er fylkesleder i Troms KrFU i en pressemelding

LES OGSÅ: Flere barn sliter med skolevegring

Mobbeombudet skal en faglig ressurs for skolene og elevene, med formål om å ivareta rettighetene til et psykososialt miljø i skolene.