Får servere brennevin til burgerne

Hildr Burgr – som etter nyttår slår opp dørene i Perez gamle lokaler – foreslås å få full skjenkebevilling.

EIERNE: Marius Carlehed Jacobsen (til venstre) og de andre Hildr-eierne planlegger åpning av burgerbaren sin i februar. 

BURGER & BRENNEVIN: Hildr Burgr – som skal åpne i gamle Perez – foreslås å få full skjenkeløyve.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Det fremgår av sakspapirene til byrådet.

Der legges det opp til at Hilrd Burgr får skjenke både øl, vin og brennevin til burgerne og pommes friten.

– Det er seriøse restaurantfolk, og det er bra at de har tatt hensyn til naboene som tidligere har klaget på støy og reduserer åpningstidene, sier «sosialbyråd» Gunhild Johansen (SV).

Åpner trolig i februar

Marius Carlehed Jacobsen – en av eierne av Hildr – er fornøyd med signalene fra byrådet – og sier at han og resten av Hildr-gjengen skal sette i gang med burgerprosjektet så snart julebordsesongen er over.

– Vi har ikke rukket å gjøre så mye annet enn å fjerne litt inventar samt ta mål av lokalene.

– Vi har også bestilt kjøkkenutstyret som det er en del bestillingstid på, så vi vil neppe rekke å åpne før i februar, sier han til iTromsø.

Det vesle lokalet ved Jaklins Plass vil bli pusset opp, men hvordan det til slutt skal se ut er ennå langt fra ferdig planlagt.

Kinostolene ut

– Trolig vil vi kvitte oss med de gamle kinostolene for å få en bedre romutnyttelse – og vi vil trolig ha langbord, sier Jacobsen.

Den 21. desember – når julebordsesongen er over – skal eierne sette seg ned for å detaljplanlegge både innredning og konsept.

– Da vil vi også lage menyen. Vi har servert burgere i vår vanlige restaurant som vi har bedt publikum om å komme med tilbakemeldinger på, sier Jacobsen.