Disse skal utvikle Peppermøllen

AMJ Gruppen i Bodø har fått i oppgave å utvikle restaurantkonseptet og finne lokale samarbeidspartnere til Peppermøllen.

I GANG: AMJ Gruppen jobber i disse dager med planene for nye Peppermøllen. Foto: Jon Terje Eiterå  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Tromsø/Bodø: – Vi har et nært og godt forhold til Olav Thon Gruppen på utvikling av restaurantkonsepter, der vi har hatt et godt samarbeid gjennom mange år. De kontaktet oss derfor angående Peppermøllen med ønske om at vi skal utvikle et konsept i de lokalene, avslører eier og gründer av AMJ Gruppen, Alf Mangor Johannessen.

AMJ Gruppen består av en rekke bedrifter innenfor restaurantbransjen. Her driver de med konseptutvikling, drift, markedsføring og regnskap og har i tillegg franchiserettighetene til Peppes Pizza og Burger King i Nord-Norge.

LES OGSÅ: Peppermøllens åpning har vært forsinket i to år

– Fantastiske lokaler

Som iTromsø skrev tidligere denne uka har Olav Thon Gruppen, som eier Storgata 42 der Peppermøllen tidligere holdt til, i over to år planlagt å gjenreise den ærverdige restauranten i ny drakt. Etter mange tekniske utfordringer i det verneverdige bygget, er det nå planlagt åpning i løpet av neste sommer.

– Det er fantastiske lokaler så vår oppgave her er todelt. For det første skal vi utvikle et konsept som vi skal presentere for dem på nyåret. I tillegg er det vår oppgave å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere til å drifte restauranten.

LES OGSÅ: Får servere brennevin til burgerne

– Ydmyk

Det er en oppgave Johannessen tar på ramme alvor.

– Vi ønsker å lage et konsept som tar opp helheten i bygget og har et sterkt ønske om å ivareta grunnideen. Vi er ydmyk med tanke på den posisjonen Peppermøllen hadde i Tromsø, påpeker han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter