Tradisjonsrik julefest

For femte år på rad ble julefesten «Rica Rocker» arrangert, til stor fornøyelse blant de oppmøtte.

FEMTE GANG: Geir Sagelv og Terje Theodorsen deltok på arrangementet før femte år på rad. 

FULLT HUS: Rundt 1200 mennesker hadde møtt opp for å rocke julen inn. 

KLASSIKERE: Zed Leppelin fremførte klassikere fra bandet med nesten samme navn. 

COVERMUSIKK: Bjørnar Heldal har hatt ansvaret for musikkprogrammet de siste årene og mener coverband er en suksessoppskrift. 

nyheter

Til tross for at Ishavshotellet i fjor byttet navn til Scandic har den tradisjonelle førjulsfesten beholdt navnet til «gamle» Rica. Hele 1200 mennesker hadde fredag kveld møtt opp for å møte kjentfolk og rocke til gamle klassikere.

– Jeg har vært her hvert år siden det startet opp, så det har blitt en tradisjon. Fantastisk musikk og mye kjentfolk er en fin måte å starte juleferien på, sier Geir Sagelv, som har tatt turen fra Narvik for å få med seg festen.

– Det er blitt en møteplass for veldig mange, legger kameraten Terje Theodorsen til.

LES OGSÅ: Julestemning – for swingende

Med for første gang

Raymond Isaksen og Connie Hoel var debutanter under årets julefest, men ser for seg at de også kan bli faste gjester.

– Vi har kjent til arrangementet ei stund og hørt mye bra om det, så når vi ble invitert av naboen vår hev vi oss med. Jeg er veldig imponert over stemningen her, som har vært bra helt siden vi kom i ettermiddag, forklarer Isaksen.

Hoel tror «Rica Rocker» har truffet spikere på hodet når det kommer til tid og sted.

– Det er siste fredag før jul, så jeg tror mange vil samles med venner og kolleger før de tar ferie. I tillegg er det midt i byen og begynner tidlig, slik at man kan dra dit rett etter jobb, konstaterer hun.

Rekordfort utsolgt

Hotellsjef på Scandic, Poul-Henrik Remmer, sier billettene i år ble utsolgt på rekordtid.

– Vi la ut billettene i september og det tok vel omtrent fire dager før alle var utsolgt, til tross for at programmet ikke var sluppet ennå. Dette var også uten noen spesiell markedsføring utenom Facebook, forteller en fornøyd Remmer.

LES OGSÅ: Evangeliets gatekunstnere

Coverband

På kveldens musikkprogram sto det i hovedsak coverband, som spilte alt fra Iron Maiden til The Beatles. Bjørnar Heldal, musikkansvarlig, er sikker på at dette er en suksessoppskrift.

– Vi gir folk det de vil ha, nemlig det de kjenner. Så krydrer vi det litt med andre band som spiller egen musikk, som det nye og spennende «Vederkast» vi har tatt med i år.