Åpnet dørene etter omfattende renovering

Slik er nye Kaffebønna

Et par uker senere enn planlagt kunne endelig Kaffebønna på Strandtorget ønske kundene velkommen tilbake til nyrenovert kafé.
nyheter

– Det er helt fantastisk at de har åpnet igjen, Kaffebønna har vært så savnet siden jeg jobber vegg i vegg, sier Kristin Schwenche

Like etter klokken ni onsdag formiddag var hun innom for å kjøpe seg en kaffe, en drøy time etter at Kaffebønna åpnet dørene etter knappe to måneders renovering og ombygging.

LES OGSÅ: Ny butikk åpner på Jekta

Bedre plass

Også Marte Joensen, som jobber som barista på Kaffebønna, var fornøyd med resultatet.

– Vi har vært vant til å ha det så trangt her, så dette er helt fantastisk. Nå har vi mye bedre plass, både bak disken, men også til å ta imot flere kunder, forklarer hun.

LES OGSÅ: Nå blir det liv i dette lokalet igjen

Joensen kan fortelle at de ansatte har fått være med på å utforme hvordan disken skulle bli seende ut, noe som har vært en stor fordel.

– Vi har vært med på å sette opp baren og hvor de ulike tingene bør plasseres. Nå har vi både plass til å lage kaffe til mange flere samtidig, i tillegg til at alt har fått en mer hensiktsmessig plassering, forklarer baristaen.

Stamkunder

To andre som satt pris på at Kaffebønna var ferdig med det omfattende renoveringsarbeidet sitt, var Guttorm Jakobsen og Bjørn Eines. De hadde funnet seg et lite bord like innenfor inngangsdøra.

– Det er veldig bra at de har åpnet igjen. Vi er stamkunder, så vi er her hver morgen når Kaffebønna åpner klokken åtte, forklarer Jakobsen.

– Det har blitt veldig fint her. Det eneste kravet vi hadde var at stolene ikke skulle skrus fast i gulvet. Det har de hørt på, sier Eines.

LES OGSÅ: Skal bli Nord-Norges mest fargerike butikk