Disse er blant de aller mektigste i Medie-Norge

I alle fall ifølge Medier24s ferske kåring.

Per Axel Koch og Anders Opdahl (innfelt)  Foto: Tore Skadal/Ronald Johansen

Sophie Elise Isachsen 

nyheter

Medienettstedet Medier24 har kåret Norges 50 mektigste mediepersoner.

Det er få nordnorske mediepersoner på listen, men konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media - konsernet som iTromsø, sammen med en rekke andre mediehus som Harstad Tidende, Troms Folkeblad og Adresseavisen, tilhører - klokker inn på en 7. plass på lista.

"Sjef for «annerledeskonsernet» nord for Dovre, som i 2015 leverer gode tall. Rykker forbi Stokstad dersom Polaris kjøper Amedia, og det har Koch inderlig lyst til." skriver Medier24 om Koch.

Blogger

På 11. plass, og som høyest rangerte kvinne på lista, kommer blogger og harstadværing Sophie Elise Isachsen.

"Norges største blogger og en viktig «influencer». Har solid tak på unge damer, og har det siste året tatt steg i en mer seriøs retning. Representerer en utvikling som den tradisjonelle mediebransjen, med få unntak, fortsatt ikke har sett. Setter også dagsorden gjennom de tradisjonelle kanalene." skriver Medier24.

Nordlys

Siden må man helt ned til en 44. plass for å finne neste nordnorske medieperson.

Her dukker Nordlys-redaktør Anders Opdahl opp med følgende begrunnelse: "Sentral redaktør og innovatør i Amedia. Satt i Aps mediepolitiske utvalg, har god kontakt inn til Ap’s innerste maktsirkler."

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter