Skøyt opp fyrverkeri for de innlagte på UNN

Tromsø Brann og redning var på besøk utenfor Pingvinhotellet torsdag ettermiddag for å lage nyttårsstemning for innlagte og ansatte på UNN.

FARGERIKT Brannvesenet sendte opp en rekke raketter i alle regnbuens farger.  Foto: Lars Marius Matre

nyheter

I over 10 år har Tromsø Brann og redning dukket opp utenfor UNN på nyttårsaften for å lage et lite nyttårsshow for ansatte og innlagte på UNN. Arrangementet er sponset av UNNs kulturavdeling, som jobber for å skape trivsel på sykehuset.

– Dette er et populært tilbud og vi får veldig mange gode tilbakemeldinger. Det er ikke bare pasienter og pårørende som kommer for å se på, men også naboer og folk som har vært lagt inn tidligere, sier Råger Ellingsen, leder for kulturavdelinga.

Send oss dine nyttårsbilder!


– Artig å være med

Brannmann Vidar Paulsen har vært rakettoppskyter i mange år. Han sier det er gøy å få kunne glede de som må tilbringe nyttårsaften på sykehuset.

– Det er veldig artig, spesielt med ungene. Det er stas for de å få komme og se i brannbilen, forteller Paulsen, som også hadde show tidligere på dagen på Åsgård.

– Det er fint å kunne glede andre, konstaterer han.

LES OGSÅ: Skal ta med sykehusteatret på turné

Tok turen fra fastlandet

Erik (9) og Martine Sandbakken Pettersen (6) tok turen fra fastlandet for å få med seg fyrverkeri og brannbil. De har vært med flere år på rakettoppskytningen.

– Pappa sjekket på mobilen om det var i år også, så kjørte vi bort. Det var veldig mange fine raketter, sier Martine (6).

Storebror satt også pris på rakettene, men synes det var ekstra stas med brannbil.

– Jeg har faktisk vært i brannbil før, men det er fortsatt gøy. Det er veldig mye rart inni her, konstaterer han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter