Én til sykehus med øyenskader

En person fikk lettere øyenskader etter rakettoppskyting i natt.

Informasjonsmedarbeider på UNN, Marit Einejord  Foto: Marius Hansen

nyheter

Det bekrefter pressevakt ved UNN, Marit Einejord.

Det var Nordlys som først omtalte saken.

Les også: – Jeg synes ikke det er snakk om uhell, men uforstand i stor grad.

- Grytidlig i morges kom det inn en person med øyenskader etter rakettoppskyting. Heldigvis var det snakk om lettere skader, sier Einejord til iTromsø.

- Jeg har ikke mer detaljer annet enn at det er bekreftet fra øyeavdelingen at det har kommet inn en person, legger hun til.

Etter det Eienjord kjenner til har det ikke kommet inn noen med andre typer fyrverkeri-relaterte skader i løpet av natta.

- Jeg har inntrykk av at det har vært rolig, sier hun.

Les også: Skjøt opp fyrverkeri for de innlagte på UNN.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter