Slik var årets første natt for politiet

Politiet måtte rykke ut til rundt 30 ordensoppdrag iløpet av nyttårsnatta.

  Foto: Daniel Lilleeng

nyheter

Natt til 1. januar hadde politiet i Troms nok å henge fingrene i.

I sin logg på Twitter melder de at de måtte ut på cirka 30 ordensoppdrag - alle var rusrelaterte.

- Det har ikke vært noen spesielle oppdrag for oss, men det har vært et normalt antall folk som har feiret nyttår, sier operasjonsleder Ørjan Hole.

Politiet hadde ikke fått melding om noen større personskader.

- Jeg har ikke detaljer om hvor vidt det har vært småskader, sier Hole.

Han opplyser videre at to personer ble innhentet fra byen og satt i arrest.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter