- Dette er det mest spesielle bildet jeg har vært med på

Dette var de ti mest leste sakene i desember.

FØR OG ETTER: Bildet av Lene Hansen er redigert som et speilbilde av henne og datteren to uker før fødselen og fire uker etterpå.   Foto: Hjalmar S. Westgård

nyheter

Den mest leste saken i desember handlet om babybildet av Lene Hansen og hennes fjerde barn, som skapte stor oppmerksomhet blant iTromsøs lesere.

Ellers klikket mange seg blant annet inn på saken om kommunens noe humoristiske skilt av usikker is på Prestvannet, samt ulykken på E8 der de involverte hadde englevakt etter at bilen ble kløyvd i to.

Dette var de ti mest leste sakene i desember:

1. - Dette er det mest spesielle bildet jeg har vært med på

2. Lånte film på biblioteket - fikk faktura på 9.700 kroner

3. Bil kløyvd i to på E8 - fire fraktet til UNN

4. - Jeg lo ned hele Langnesbakken

5. Alle andres skyld

6. - Jeg forsto at vi kom til å bli truffet, og trakk henne til meg

7. Fant levende larver i melposen

8. Politiet mener voldtekten er oppdiktet

9. Hjorts svar til partikollegaen

10. Kvinne fikk busskur over seg i sentrum

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter