Bil kjørte inn i buss - to personer stakk fra stedet

En bil og en buss er involvert i en trafikkulykke på Langnes.
nyheter

En bil og en buss var onsdag morgen involvert i en trafikkulykke i Heilovegen, i området bak Jekta.

- Meldingen om hendelsen kom inn klokken 08.17. Det var en melding fra en bussjåfør om at en personbil har kjørt inn i siden på bussen, og to personer har stukket av fra stedet, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Personene som befant seg i personbilen skal ha plukket av registreringsskiltene fra bilen før de stakk av.

- Vi er i området med flere patruljer og søker i nærområdet, sier Meyer.

Personbilen skal ikke være kjørbar etter kollisjonen, ifølge operasjonslederen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter