Er dette byens dyreste drivstoff?

Statoil Breivika reklamerer for bensin- og dieselpriser i tusenkronersklassen. Heldigvis er det ikke prisen du får på regninga.

DYRT DRIVSTOFF: Det var nok noen som fikk hakeslepp da de kjørte forbi prisskiltet til Statoil Breivika fredag ettermiddag.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

iTromsø fikk fredag ettermiddag inn tips om at bensin- og dieselprisene ved Statoil Breivika var noe høyere en normalt. På opplysningstavlen sto det nemlig at dieselen kostet 1.298 kroner og bensinen 43,41 kroner.

Daglig leder Benny Idar Mikkelsen kan fortelle at det hele skyldes en teknisk feil de jobber med å løse.

– Vi har hatt noen tekniske problemer i det siste i form av at styringskortet ikke har vist riktige priser. Det har blant annet manglet et komma og prisene har også vært kraftig feil til tider, sier Mikkelsen, som kan fortelle at dette snart skal være rettet opp i.

– På mandag skal alt være som normalt igjen, sier han.

LES OGSÅ: Derfor er Statoil rosa

Til tross for at tavlen både har vist feil priser og til tider ikke vist pris i det hele tatt har ikke Mikkelsen registrert noe særlig negativ respons hos kundene.

– Jeg fryktet det skulle komme noen klager når prisene var opplyst altfor høyt, men det har gått veldig greit. Jeg tror kundene våre vet at prisene er konkurransedyktige. I tillegg til at vi har gode prisordninger med Statoil- og Coop-kort, så kundene kommer uansett, sier han.