Vakthavende meteorolog Håvard Thorset ved Vervarslinga for Nord-Norge humrer da iTromsø spør om Tromsø har blitt snøfritt i løpet av natta.

Nettsidene til Yr med detaljerte tabeller for nedbør viste nemlig søndag klokken 12 at snødybden i Tromsø var på null centimeter.

- Nei, det skyldes nok en teknisk feil. Vi holder på å rette opp i det nå. All snøen har ikke smeltet, forsikrer han.

Godt skiføre fremover

Er du en av dem som er interessert i ski, så har du mange fine dager i vente. Det har nemlig kommet mye snø natt til søndag.

- Vi målte ni centimeter med nysnø søndag morgen og snødybden er nå på 47 centimeter, sier meteorologen.

Ifølge værprognosene skal det fortsatt snø søndag, men det blir lettere utover dagen.

- Det vil være stort sett oppholdsvær fra ettermiddagen og kvelden i dag, noe som vil fortsette utover uka. Det vil ikke komme noe særlig med nedbør, så det blir tørre forhold i uka som kommer, sier Thorset.

Minus ti og vind

Søndag er det ganske mildt i Tromsø, med temperaturen omtrent på 3-4 minusgrader. De verste kuldedagene som vi har hatt tidligere i uka er forbi, men det blir kaldere igjen.

- Det blir nok noe kaldere utover uka, men det blir ikke riktig så kaldt som vi har hatt det. Det kan krype ned mot -10 i løpet av uka igjen. Det blir også mer vind, som allerede øker på i løpet av mandagen. Utover uka vil det blåse sørøstlig liten kuling utsatte steder. Selv om man ikke merker dette så godt i Tromsø, så kan det allikevel føles surt, sier vakthavende meteorolog Håvard Thorset.