Travel Hoel fikk ikke sett TV2-premieren

Jørn Hoel (58) angrer ikke på at han takket ja til «Hver gang vi møtes», selv om innspillingen bød på store musikalske utfordringer.

SIST UT: TV-seerne må vente helt til episode syv før de får se de andre artistene hylle Jørn Hoel. Foto: TV2/www.vegardphoto.com 

I GODT SELSKAP: Jørn Hoel (i midten) trivdes svært godt sammen med de andre artistene som deltar i sesong 5 av «Hver gang vi møtes». Fra venstre: Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Ravi, Eva Weel Skram og Henning Kvitnes. Foto: TV2/www.vegardphoto.com 

nyheter

– Det var mye jobb å spille inn programmet og også ganske masete, samtidig var det veldig hyggelig å være sammen med de andre artistene. Jeg følte meg som hjemme og kunne tillate meg å senke guarden. Det var rett og slett lett å være seg selv, forklarer Jørn Hoel til iTromsø.

Les også: Jørn Hoel og andre Tromsø-kjendisers nyttårsforsetter (iTromsø Pluss)

Gode seertall

Lørdag var det premiere på femte sesong av TV2-programmet «Hver gang vi møtes» der kjente og kjære artister møtes for å hylle hverandre ved å tolke hverandres låter.

I denne sesongen er det Jørn Hoel, Henning Kvitnes, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Eva Weel Skram, Admiral P og Ravi som utgjorde artistgruppa.

Førstemann ut som fikk oppleve at de andre artistene tolket låtene hans, var Ivar Christian «Ravi» Johansen. Det fikk over en halv million nordmenn med seg.

– 529.000 så første episode. Det er vi godt fornøyd med, særlig med tanke på at vi hadde knallsterk konkurranse fra «Idrettsgallaen» på NRK1 som ble sendt samtidig, forklarer Jan-Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV2.

Les også: Hellstrøm og Hoel skal lage femretters middag

– Kult konsept

Jørn Hoel selv fikk ikke med seg stort av lørdagens premiere.

– Jeg så litt på det, men jeg har tatt opp programmet, så planen er å se det når jeg får tid, forklarer Hoel.

Selv om de tidligere sesongene har vært veldig populære, hadde ikke tromsøartisten noe forhold til serien før han fikk tilbud om å delta.

– Jeg hadde aldri sett på det selv, men hørt veldig mange andre som snakket om programmet. I fjor fikk jeg tilbud om å være med på veldig mye, og dette var det jeg sa ja til, påpeker han.

Det har ikke 58-åringen angret på.

– Det var spennende å tolke andres låter, samtidig som det var en stor utfordring å sette seg inn i andres låtskriving og gjøre dem til sine egne. Det var også artig å se hvilke av mine låter de andre artistene valgte, så dette synes jeg var et kult konsept, sier Hoel.

Les også: Her er lesernes konsertbilder fra Tiësto

Gjest i «Senkveld»

Det er imidlertid ikke bare hver lørdag fremover at TV-seerne får anledning til å se Jørn Hoel på skjermen.

Onsdag gjester han talkshowet til Thomas Numme og Harald Rønneberg når duoen skal sende direkte fra Stjørdal i «Senkveld på turné».

– Det er i forbindelse med «Hver gang vi møtes» at jeg reiser til Stjørdal for å delta i direktesendingen, forklarer Hoel, som skal gjeste talkshowet sammen med Wenche Myhre.