Disse flytter inn på Kystens hus

Med denne kontrakten er Kystens Hus tilnærmet fullt utleid.

FLYTTER INN TIL VÅREN: Det er i tredje etasje hos Kystens Hus at BDO vil etablere seg. De får et lokale på cirka 500 kvadratmeter og vil være på plass i løpet av våren 2016.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Revisjon og rådgivningsselskapet BDO etablerer sitt Tromsø-kontor i Kystens Hus.

Midlertidige lokaler

Selskapet har allerede lokaler i Bodø, Harstad, Narvik og Sortland. I desember 2015 etablerte de seg i Tromsø med Frode Danielsen som daglig leder. De har holdt til i midlertidige lokaler i Sjøgata siden den gang, men nå er det imidlertid klart at de til våren er på plass i permanente lokaler hos Kystens Hus.

– Glad for å få muligheten

– Det er veldig flotte lokaler, og et sterkt faglig miljø i Kystens Hus. Vi er veldig glad for å få muligheten til å leie der, sier Danielsen som er daglig leder og partner i DBOs kontor i Tromsø.

Styreleder ved Kystens Hus, Alf-Erik Veipe, er godt fornøyd med at BDO vil etablere seg hos dem.

– BDO styrker og kompletterer Kystens Hus som kompetanse- og næringssenter, og Kystens Hus fremstår som en av kystens sterkeste klynger av bedrifter, organisasjoner og offentlig forvaltning, sier Veipe.

Forventer vekst

BDO i Tromsø har nå 11 ansatte, men Danielsen håper at det skal bli flere når de kommer på plass i sine permanente lokaler.

– Med flere sterke konkurrenter til stede er det klart at det er tøft å etablere seg som ny aktør i Tromsø, men vi håper at markedet vil ønske konkurranse velkommen og vil ta godt imot oss. Vi tenker langsiktig, har satt våre mål for inneværende og kommende år, og vil arbeide hardt for å gi våre kunder den gode opplevelsen norsk økonomi står nå ovenfor i en krevende tid. Det er selvfølgelig urovekkende det som skjer innenfor oljeindustrien. Imidlertid har vi stor tro på sterkt vekst innen turisme og sjømatindustrien her nord. Vi tror faktisk at disse næringene vil bety mere for vekst i landsdelen enn olje. Tromsø vil fremover få en veldig sterk rolle i denne utviklingen, sier Danielsen.

500 kvadratmeter

BDO etablerer seg i 3. etasje og vil leie et lokale på cirka 500 kvadratmeter. Selskapet vil være på plass i løpet av april eller mai 2016.