OBS-varsel for Troms og Finnmark

Melder om vanskelige kjøreforhold i nordfylket.
nyheter

Søndag kveld sendte meteorologene ut et OBS-varsel for Troms og Finnmark:

- Søndag kveld og først på mandag lokalt vanskelige kjøreforhold på utsatte steder pga. sterke vindkast og snøfokk. I tillegg moderat ising på fartøy i utsatte kyst- og fjordstrøk på strekningen Torsvåg-Vardø, skriver meteorologene på yr.no.

I Tromsø er vi skjermet for den verste vinden, men meteorologene ved Vervarslinga mener at vinden nok kan oppleves på utsatte plasser.

- Jeg snakket med en som var på vei inn mot Vollan og der blåste det ganske kraftig. På enkelte plasser slår det nok kraftig ned, som for eksempel over Kvænangsfjellet og særlig på kyststrøkene. I Tromsø-området er vi skjermet mot dette, sier vakthavende meteorolog, Eirik Samuelsen, som melder at vi snart får mildvær i byen.

- De neste dagene vil det bli veldig kaldt og klart med grader under 10. Inn mot helgen blir det derimot mildvær og plussgrader, sier Samuelsen.