– Selv ikke en hardbarket småbarnsmor kan stå imot alle bildene som kommer mot meg

Yvonne Jensens (29) humoristiske innlegg om silikon har igjen fått fart på nett.
nyheter

Da Yvonne Jensen, som står bak bloggen steinihavet, delte et blogginnlegg fra 2013 på Facebook fikk det raskt nytt liv.

I innlegget skriver hun om silikon-presset hun blir utsatt for hver eneste dag, og at hun endelig måtte gi etter for presset.

– Måtte gjøre noe med saken

«Selv ikke en hardbarket småbarnsmor kan stå imot alle bildene som kommer mot meg hver eneste gang jeg tar fram datamaskin. Og det sier seg selv at jeg måtte gjøre noe med saken, selv om det kostet meg noen kroner», skriver hun på bloggen.

– Jeg la ut innlegget på nytt fordi det har vært mye fokus på silikon den siste tiden. Det er helt uaktuelt for meg å ta silikon. Jeg skulle gjerne hatt større pupper, men det går fint med de jeg har, sier hun til iTromsø.

– Må ofre noe for populariteten

I innlegget blir det presisert at hun ikke har lagt inn silikon i brystene, men derimot kjøpt seg to såler til skoene.

«Etter en kjap runde innom div. toppblogger konstaterer jeg at de fleste har silikon, og for å være helt ærlig vil jeg jo ikke være dårligere! Så nå har jeg ordent det også, det kostet litt. Men herregud, noe kan jeg vel ofre for å få opp populariteten på bloggen min!», skriver hun i innlegget.

Humoristisk

Hun presiserer at innlegget ikke er for å kritisere personer som har silikon i brystene, men derimot en humoristisk fremstilling av tematikken.

– Det er feil å kritisere silikon så mye som det blir gjort. For enkelte kan det være rett å gjøre det, og det er ikke noe naboen skal bry seg om, sier hun.

– Samtidig er det jo også veldig fint med silikoninnlegg i skoene, legger hun til.

Siden hun igjen delte innlegget på Facebook-kontoen, så har det fått mye oppmerksomhet. Nettavisen har også valgt å dele det på deres konto.

– De fleste tilbakemeldingene jeg har fått er at det er et humoristisk og morsomt innlegg, sier hun.