Kollisjon i Tromsdalen

To biler har kollidert like ved Troms kraft.

En person klaget på nakkesmerter etter at to biler kolliderte ved båthavna i Tromsdalen.   Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Operasjonsleder Eirik Kileng forteller at to biler har kollidert ved Troms kraft i Tromsdalen.

- Det virker som at det ikke er veldig alvorlig. To biler er involvert, og begge biler er flyttet ut av veibanen, sier Kileng.

Ambulanse er på stedet.

Ingen store skader

- Vi sendte ikke noen dit, men hadde en bil som tilfeldigvis var i nærheten og som vil få sett mer på omfanget, sier Kileng.

Tipser Espen Bjørkmo kjørte forbi stedet like før klokken 15.40 og forteller til iTromsø at skadeomfanget ikke så alvorlig ut.

- Ulykken har skjedd rett før man kommer til båthavna. Når vi kjørte forbi var det to ambulanser og en politibil der. Bilene så ikke veldig skadet ut, sier Bjørkmo.

Nakkesmerter

Klokken 15.43 skriver politiet på Twitter at en involvert person klager over nakkesmerter, og at sak vil bli opprettet.

Politibetjent Lars A. Moen forteller til iTromsø på stedet at sammenstøtet skjedde da en bil kom sørfra og passerende bil brøt vikeplikten. En av førerene er sendt til UNN på grunn av mulig nakkeskade, opplyser Moen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter