Solgte over 100 boliger i sitt første år som megler

Christoffer Jin Strand (25) har jobbet som megler siden august 2014 – og siden da har han solgt over 100 boliger.

Christoffer Jin Strand (25) ble kåret til årets selger hos DNB Eiendom. På ett år som megler solgte han over 100 boliger.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

1. august 2014 kom Christoffer Jin Strand fra Trondheim og startet i jobben som megler hos DNB Eiendom i Tromsø. Siden da har han solgt hele 105 boliger.

– Jeg har blitt fortalt at det aldri har skjedd før i hele Norge, sier Strand.

Flink selger

Selv føler Strand at han gjør en god jobb som selger. Han er veldig fornøyd over å ha endt opp i Tromsø – ikke så langt fra hjemstedet Kvæfjord.

– Det kalde nord er mitt hjem. Jeg trives godt i DNB, og jeg er privilegert som får jobbe her sammen med en fin gjeng, sier han.

– Godt boligmarked

Strand synes det har vært interessant å ta del i Tromsøs boligmarked.

– Boligmarkedet var på en fin topp da jeg startet her, men vi fikk en liten korrigering sommeren 2015. Det er et godt boligmarked i Tromsø, men det er mer pris-sensitivt, sier 25-åringen.

Få forpliktelser

Strand er den yngste megleren på DNBs Tromsø-kontor. Han er veldig dedikert til jobben og har ingen vanlig 08.00-16.00-jobb.

– Jeg kan skylde på at jeg verken har kjæreste eller barn. Jeg har få forpliktelser, og da har jeg mye tid til jobb. Og så har jeg litt vanskelig for å si nei, sier Strand og ler.

Megleren ble under en konferanse kåret til «årets selger» i gruppen over nye ansatte.

– Det var spesielt å vinne den prisen. Jeg ser for meg at det er noe som skjer en gang i livet. Det er første gang jeg har vært så glad at jeg nesten begynte å gråte, sier Strand.

Stolt

Daglig leder for DNB Eiendom i Tromsø, Ruth Norstrøm har kun vært to dager i jobben, men er stolt over å ha kommet til et kontor med kolleger som hylles for sine prestasjoner.

– Utover Christoffers prestasjoner klarte Tromsø-kontoret å ta med seg fire premier hjem under arrangementet forrige helg. Nå står det flere diplomer rundt omkring på kontoret, sier Norstrøm.

Fire meglere fra kontoret ble tildelt prisen for «årets lag», sammen med andre meglere fra region nord og Midt-Norge.

– Dette er jo et kontor som har veldig høyt antall salg per person. Det var noe jeg hadde hørt før, og nå ser jeg det. Det er en fryd å komme inn i et kontor med så dyktige folk, og jeg ser fram til å jobbe sammen med dem, sier Norstrøm.