Fant pistol med lyddemper og magasin

Fredag formiddag ble det funnet en pistol som har blitt dumpet hos HRS Elektroretur i Tromsø.
nyheter

Det opplyser en tipser til iTromsø like etter klokken halv tolv fredag.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Steinar Gudmundsen, bekrefter funnet overfor iTromsø.

- Det er riktig. Politiet har vært på stedet nå nettopp. Vi har tatt med våpenet og kriminalteknikere skal gjøre undersøkelser av det for å finne ut mer, sier Gudmundsen til iTromsø klokken 11.45 fredag.

Han legger til at politiet foreløpig ikke vet noe om våpenet, men bekrefter at det er snakk om en pistol med lyddemper og magasin som er funnet hos gjenvinningsanlegget HRS Elektroretur. Selskapet, som holder til langs Ringveien på Nord-Tromsøya, sørger for miljøvennlig behandling av EE-avfall.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter