Sender skatteforklaring:

– Når man vet hva de forskjellige tallene er for noe, er det ganske enkelt

Mange fikk bakoversveis da regningen på eiendomsskatten dumpet ned i postkassen. Nå vil byråd Jens Ingvald Olsen ettersende forklaringen på fakturaen.

ENKELT: Jens Ingvald Olsen, byråd for finans, mener regnestykket på eiendomsskatten er enkelt for de aller fleste. Nå sender kommunen likevel ut en forklaring på beregningen av eiendomsskatt. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

LANES: Hva som ligger til grunn for beregningen på eiendomsskatten har for mange vært vanskelig å skjønne. Det lå nemlig ingen forklaring til utregningen med fakturaen. Rolleiv Lind, leder av kontrollutvalget, reagerte i helgen kraftig på nettopp dette, blant annet fordi innbyggerne med det ikke har noen mulighet til å kontrollere at kommunens utregning er korrekt.