Været skaper forsinkelser i flytrafikken

Mye nedbør skaper forsinkelser på Tromsø lufthavn.

  Foto: Tor Farstad

nyheter

- Vi sliter med at det er tung og våt snø. Vi brøyter det vi klarer, men det skaper litt forsinkelser, sier Geir Olsen hos lufthavnvakta.

Både avganger fra Tromsø og inkommende fly er forsinket.

- Jeg vet ikke om det er bare vi i landet som har dårlig vær, men her er det spesielt mye snø og nedbør. Søndag er i tillegg en reisedag, så det er en del fly i dag, sier Olsen.

Han forteller at de har satt inn ekstra mannskap for å få brøytet unna den tunge snøen.

På Avinors nettsider finner du en oversikt over forsinkede fly.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter