I lokalene til gamle Perez ved Jaklins Plass er kinostolene byttet ut til fordel for høye spisebord og stoler i det som blir byens eneste burgerbar.

Fortsatt er inngangsdøra låst, da det ikke er klart til åpning riktig ennå. Men allerede fredag kveld åpnet gjengen bak Hildr dørene for en uoffisiell testrunde der de serverte én type burger og to typer øl til folk som tilfeldigvis ramlet inn fra gata, sier Bjørn Pettersen, én av eierne i gastrobaren Hildr.

– Det var fullt hus uten at vi hadde annonsert noe på forhånd. Vi ble ferdig med å pusse opp lokalet klokken 19 fredag kveld, og etterpå åpnet vi døra og satte ut et par fakler bare for å teste responsen. Det gikk helt strålende, det er tydelig at det er et marked for dette, sier han fornøyd.

Venter på utstyr

Det meste er allerede på plass, men matgründerne mangler fortsatt noe kjøkkenutstyr før det nye konseptet Hildr Burgr kan åpne for fullt, sier Bjørn Pettersen i Hildr.

– Det er litt småting som vi trenger på kjøkkenet og bak baren. Vi regner med at det blir levert enten mandag eller tirsdag. Da vil vi holde åpent for å kjøre inn systemet, og vi ser for oss offisiell åpning førstkommende helg. Da vil vi også ha en langt større meny å tilby gjestene våre, sier han.

BURGERBAR: I lokalene til gamle Perez vil det snart åpne et helt nytt konsept i byen, nemlig en burgerbar der gjengen bak Hildr vil servere burger og øl. Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø