Dette fikk politiet til å rykke ut

Da skikjørerne begynte å leke seg på brua over Tverrforbindelsen var det mange som sperret opp øynene.

GODT TATT IMOT: Even Sigstad, Anders Backe og Lasse Nyhaugen skryter av kommunens samarbeidsvilje. Foto: Tom Benjaminsen 

nyheter

Mandag formiddag rigget et produksjonsteam til skifilmen «Supervention 2» seg til på brua som går over Tverrforbindelsen ved Scandic. Det fikk mange bilister til å sperre opp øynene og flere av dem valgte å ringe politiet.

– De kom hit og sjekket ut hva vi holdt på med, men da vi fikk forklart oss var de bare positive, forteller skikjører Anders Backe.

Se video av ski-triksene her!

Filmer i Alpene

Han og kollegaen Even Sigstad har siden onsdag vært rundt omkring i Tromsø for å filme klipp til kinofilmen «Supervention 2», De valgte Tromsø som location av den enkle grunn at det er snø her.

– Det er ikke så mange storbyer i Norge som har snø, så derfor satt vi oss i bilen og tok turen nordover, forklarer kameramann Lasse Nyhaugen.

I tillegg til produksjonsteamet i Tromsø, er det to andre team som for øyeblikket er i Alpene og filmer. Der var blant annet Aksel Lund Svindal med foran kameraet før han røk korsbåndet i verdenscupen tidligere i år.

Se bildeserie øverst i saken!

Prøvde på TUIL arena

Produksjonsteamet på seks skal være i Tromsø fram til søndag for å filme på forskjellige steder. Til nå har de blant annet vært innom TUIL arena og Tromsdalen barnehage, mens de samarbeider med kommunen om å finne nye steder.

– Vi har fått mye hjelp fra kommunen, så det må vi skryte av. Forhåpentligvis kan vi finne noen kule locations, sier Backe.

Les også: Lager oppfølger til suksessen «Æ har rett»

På kino i høst

«Supervention 2» vil komme på kinolerretet i Norge rundt oktober i år og har et budsjett på rundt 15 millioner kroner.

Filmen er en oppfølger til «Supervention» som ble utgitt i 2013, regissert av Filip Christensen and Even Sigstad. Det er produksjonsselskapet Field Productions som står bak filmene.