Krever å se alle papirer i skytebanesaken

«Folkeaksjonen for et åpent Tromsdalen turområde» krever å se alt av dokumenter som kommunen har om skytebanesaken.

Stengt skytebane.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

«Folkeaksjonen for et åpent Tromsdalen turområde» har sendt et brev til Tromsø kommune der de ber om innsyn i skytebanesaken.

Der skriver de:

– I forbindelse med arbeidet som pågår i «Folkeaksjonen for et åpent Tromsdalen turområde», trenger vi å få innsyn i protokoller, dokumenter og korrespondanse i alle former som gjelder skytebanen i Tromsdalen. Involverte kan for eksempel være TJFF, Tromsø Pistolklubb, HV, NROF, Politiet og/eller andre aktører med interesser i saken. Forhåpentligvis forefinnes denne informasjonen pent og pyntelig i en egen mappe, slik at vi raskt og enkelt kan få tilgang? Alternativt ber vi om å få informasjon om hvor arkivene er plassert og merket, slik at vi kan få bistand fra arkivtjenesten. På forhånd takk. Veldig fint om vi kan få raskt svar, skriver leder for Folkeaksjonen, Wilfred Karlsen i et brev til kommunen.