– Det er veldig mange som har delt artikkelen og det var mange som skrev til meg etter at artikkelen sto på trykk, forteller Gina Angelica Eliassen til iTromsø onsdag.

Tilbakemeldinger

Sist lørdag skrev iTromsø om Gina Angelica Eliassen (19), som har vokst opp med to brødre som misbrukte rus. Eliassen valgte å dele sine erfaringer som pårørende i et personlig blogginnlegg, og opplevde å få enorm respons.

– Det er faktisk flere rusmisbrukere som har skrevet til meg, og sagt at de har skrevet seg inn til avrusning. Mange forteller at de ikke var klar over hvor mye misbruket påvirket andre, forteller hun.

Stolt familie

Samme dag som artikkelen sto på trykk i iTromsø, var over 2.000 inne på Eliassens blogg.

– Mange har skrevet og delt om sitt liv. Det føles fint å få disse tilbakemeldingene og jeg føler at jeg har fått brukt stemmen min, sier Eliassen.

Også Eliassens bror Cato uttalte seg i iTromsø lørdag. Nå har Gina Angelica Eliassen planlagt et blogginnlegg som skal være et intervju med ham.

– Familien er veldig stolte av meg, og Cato syntes det som ble skrevet var fint. Han mener det er viktig å snakke om, sier Eliassen før hun legger til:

– Jeg har kun fått fine tilbakemeldinger – ingenting negativt.