To Gran Canaria-fly kraftig forsinket

Sydenklare tromsøværinger måtte vente to timer ekstra.

Et Norwegian-fly og et Thomas Cook-fly var kraftig forsinket i dag.   Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

Begge Gran Canaria-fly som skulle ta av fra Tromsø Lufthavn i dag var kraftig forsinket. Thomas Cook-flyet som skulle lette 15.15 kom seg ikke avgårde før 16.45, mens Norwegian-flyet som skulle lette 16.50 var i lufta først klokka 18.45.

Årsaken skal ha vært sterk vind på vei fra Spania til Norge.

- Flyene måtte lande og fylle dristoff på veien, noe som naturligvis tar litt tid, opplyser teamleder ved Avinors driftssentral, Bjørn Bosch.

Han legger til at flytrafikken ellers har gått greit i dag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter