Dette selskapet får drifte Senja-ferga

Troms fylkeskommune har inngått fergekontrakter for over 4 millioner kroner.
nyheter

Fylkesrådet har vedtatt å tildele Torghatten Nord kontrakt for drift av fergesambandet Brensholmen-Botnhamn for perioden 28. april til 4. september.

Selskapet får også kontrakten for drift av fergesambandet Andenes-Gryllefjord for perioden 20. mai til 4. september.

For Troms fylkeskommune betyr kontraktene en samlet kostnad på 4,68 mill.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter