Råkjørte i nesten 50 km/t over fartsgrensa

Kvelden fikk en brå vending for bilisten som hadde bånn gass gjennom Lavangsdalen.
nyheter

Utrykningspolitiet stoppet torsdag kveld en bilist som kjørte i 128 kilometer i timen i 80-sonen langs E8 i Lavangsdalen.

Det endte med at politiet beslagla førerkortet til sjåføren og oppretter sak på forholdet. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter klokken 23.00 torsdag kveld.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter