Krever bedre forhold

Ikke fornøyd med kommunens prepping

Tromsø slalåmklubb mener at kommunen ikke klarer å tilby gode nok forhold i Tromsø alpinpark.
nyheter

KROKEN: I et brev til Tromsø kommune skriver Hans Petter Bergseth, sportslig leder i Tromsø slalåmklubb, at han ønsker å komme i dialog med den ansvarlige lederen for bydrift.

– For andre uke på rad, under perfekte forhold i bakken, er ikke bydrift i stand til å tilby idretten og byens befolkning en preparert bakke, skriver han i brevet.

– Klarer ikke å levere

– Det er ingen som har glede av de bestrebelsene bydrift gjør for å tråkke bakken i Kroken. Dette er bortkastede ressurser, fortsetter han.

Videre beskriver han forholdene som oppsiktsvekkende, og at de aldri har opplevde lignende i andre bakker de har besøkt.

– Slik situasjonen er nå står vi uten arealer å trene i. Dette er dypt fortvilelse for aktive idrettsutøvere og treningsapparatet. Årsaken er manglende service fra bydrift som ikke klarer å levere forhold som vi kan ha glede av, skriver han.

Ingen kommentar

iTromsø har vært i kontakt med Bergseth, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Leder i Tromsø slalåmklubb, Merete Paasche, ønsket heller ikke å kommentere saken.

– Vi har sagt at vi ikke ønsker å kommentere noe til dere (media, red.anm.). Vi har en dialog med Bydrift og det er ikke verre enn det, sier Merete Paasche.

Enhetsleder for Bydrift, Dag Ivar Andreassen, forteller at han ikke han kjenner til brevet. Han ønsker ikke å kommentere saken før han har lest seg opp på dialogen som har vært.

Disputt mellom dem

Daglig leder i Tromsø Alpinpark, Rune Kufaas, forteller at dette ikke er en sak for alpinparken som sådan.

– Denne disputten du snakker om er mellom Tromsø Slalåmklubb og Tromsø kommune og er helt utenfor det vi driver med. Vi prepper alt mulig annet som turløypa, parken og bamseløypa, men selve konkurranseløypa er det Tromsø kommune som prepper for Tromsø Slalåmklubb og slik har det vært i alle år, så det er et forhold mellom dem, sier Rune Kufaas til iTromsø.