Vil ha parkeringsforbud ved strandperle

Beboere på Brensholmen og Sommarøy har sett seg lei av å bli parkert inne. Nå vil de at kommunen setter opp parkering forbudt-skilt.

På vei mot Sommarøy og Brensholmen kjører man forbi Sandvika.  Foto: Kent-Einar Myreng

nyheter

Utviklingslaget ber i en e-post til Tromsø kommune og Troms fylkeskommune om at det skiltes med parkering forbudt langs veien på to steder.

I et årsmøtevedtak ber utviklingslaget om at hele Lensmann Hvedingsvei blir skiltet fordi mange som skal til Søvika parkerer langs veien, noe som betyr at de fastboende blir inneparkert.

De ber også om skilting av fylkesvei 55 fra Sandvika til Gjellvika fordi mange parkerer ulovlig på strekningen.

– Vi ber om at den nødvendige skiltingen kommer på plass så snart som mulig slik at sjåfører både med og uten sertifikat skal skjønne at man ikke skal parkere inne fastboene, og at man ikke skal parkere på en fylkesvei med 80 km/t, heter det i e-posten.

LES OGSÅ: Bruker 2,5 mill. på utfartsparkering

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter