Her får trailere egen fjernkontroll til bommen

Foreldre reagerer på at tungtransportsjåfører har fjernkontroll til bommen.

BOM: Hulderveien er sperret med bom og kun taxi og buss i rute skal kunne passere. Nå reagerer foreldre på at trailere med betonglast har fått tilgang.   Foto: Ann Sissel Jenssen

nyheter

FAU-leder Vidar Anderssen ved Workinnmarka skole mener det er uansvarlig å la trailere med betongelementer til byggeplasser kjøre uten følgebil gjennom Hulderveien.

– Hulderveien har nylig blitt forkjørsvei, noe som bidrar til at sjåførene trolig ikke regner med å måtte stoppe ved veikrysninger. Vi reagerer sterkt på at disse er utstyrt med fjernkontroll for å heve bommen i Hulderveien. Skiltingen er klar på at det bare er taxi og buss i rute som har anledning til å passere bommen, skriver FAU-lederen til kommunen.

Han vil vite hvem som har gitt tillatelse til dette, om sikkerhetsrisikoen er vurdert, hvorfor skolen ikke er informert og hvordan kommunen vil følge opp saken.

LES OGSÅ: Har ventet ett år på lys i gatelyktene i Workinnmarka

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter